Başkan Eyyüpoğlu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'e Görevinde Başarılar Diledi

Şanlıurfa Ziraat Odaları tanıtım günlerinde büyük ilgi gördü

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezinde 18 Mayıs günü başlayan Şanlıurfa Tanıtım Günleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile kapılarını açtı. Tanıtım günleri kapsamında stant açan Şanlıurfa Ziraat Odaları ilk günden beri Ankaralıların, siyasetçilerin ve çiftçilerin ziyaret akınına uğrarken, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ‘ziyaretçi yoğunluğunu görünce Şanlıurfa’nın bu organizasyon için geç kalındığını ancak başarılı organizasyon sayesinde Şanlıurfa tanıtım konusunda büyük bir adım attı. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna'ya da ayrıca teşekkürler.’ dedi.

Şanlıurfa Tanıtım Günleri kapsamında İlçe ve merkez ziraat odaları olarak Şanlıurfa Ziraat Odaları standı Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktarın katıldığı açılış törenin ardından Ankaralılar ile buluştu. Şanlıurfa Ziraat Odaları standında Şanlıurfa’daki tarımsal faaliyetler, yetiştirilen tarım ürünleri ve çiftçilik faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi veriliyor. Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nin ilk gününden itibaren TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Maraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 24 dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile diğer İlçe belediye başkanları çok sayıda bürokrat ziyarette bulundu. Şanlıurfa hakkında bilgi sahibi olmak isteyen Ankaralılar her standa ziyarette bulunarak merak edilenleri öğrendi.

Genel Başkanımız Bayraktar’a teşekkürler

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, TZOB Genel Başkanı sayın Şemsi Bayraktar’ın tanıtım günleri açılış törenine katılımının önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu. Başkan Eyyüpoğlu katkı sununan tük kurumlara minnettar olduklarını belirterek şöyle konuştu; “18-21 Mayıs Şanlıurfa Tanıtım Günlerine merkez ve ilçe odalarımız ile Şanlıurfa Ziraat Odaları olarak yer alarak kentimizin tanıtımına katkı sunmaya çalışıyoruz. Tanıtım günlerinin ilk gününde standımızı ziyaret eden TZOB Genel Başkanı sayın Şemsi Bayraktar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel Başkanımız Bayraktar’ın Ziyareti ile standımıza olan ilgi artarken tanıtımımıza da önemli bir katkı sundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’in bu organizasyonun gerçekleşmesindeki çabaları, bugün bizlerle birlikte milletvekili olduğu Şanlıurfa’nın tanıtımına katkısı takdire şayandır. Şanlıurfalı çiftçi camiası adına kendisine de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca standımıza ziyarette bulunan destek olan Şanlıurfa Milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Şanlıurfa Ziraat Odaları olarak bir ve beraberiz

Tanıtım günlerimiz boyunca gördüklerimiz bizleri gerçekten hem sevindirdi hem de duygulandırdı. En Başta Ankaralılara misafir perverliklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şunu anladık ki böyle bir organizasyon için geç kalmışız, ancak başarılı tanıtım günleri çalışması ile bunun telafi edildiğini ve tanıtım günleri konusunda önemli bir mesafe kaydedildiğini düşünüyorum. İlk kez tanıtım günü organizasyonu düzenlememize rağmen gerçekten güzel bir tanıtım yaptık. Şanlıurfa Ziraat Odaları olarak standımızı merkez ve ilçe ziraat odaları olarak oluşturarak birlik ve beraberlik içerisinde bir tanıtım günleri geçirdik. Ben buradan bu işte desteğini esirgemeyen ilçe ziraat odaları başkanlarım, Suphi Aksoy, Cuma Polatoğlu, Hikmet İpar, Sinan Keskin, Bahri Ekinci, Mahmut Özyavuz Hamdi Yılmaz, Hasari Baysöz,  Abdulcelil Arıcı ve Ayhan Kılıç’a teşekkürlerimi sunuyorum.