Şanlıurfa Ziraat Odası’nda bayramlaşma

Şanlıurfa Ziraat Odası Ramazan Bayramını çiftçiler, sivil toplum kuruluşu, çeşitli siyasi parti ve kurum temsilcileri ile bayramlaşarak karşıladı. Bayram dolayısıyla Karaköprü Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Kaytan ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da Ziraat Odası’na ziyarette bulunarak yönetim kurulu, üyeler ve çiftçiler ile bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında çiftçiler ile istişarede bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu çiftçilerin karşı karşıya olduğu elektrik sorunun çözülmesini istedi.

Bayramlaşmada Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarken, Ortadoğu’da İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaların bir an önce durmasını diledi.

Yönetim kurulu adına açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu konuşmasında; “Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Bayramın bu gün Ortadoğu’daki çatışmalar ve dünyanın seyirci kaldığı İsrail-Filistin savaşının bir an önce durdurulmasına vesile olmasını Allahtan dilerim.” İfadelerine yer verdi.

ÇİFÇİNİN ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLMELİ

Eyyüpoğlu ayraca son aylarda çiftçinin karşı karşıya kaldığı elektrik konusundaki yaptırımları da değinerek, konuyu, ‘Filistin’de İsrail, Suriye’de Esad, Bölgemizde de ise Dedaş’ şeklinde değerlendirdi. Eyyüpoğlu çiftçilerin elektrik kesintisi ve tahsilatı ile karşı karşıya kaldığı sorunların bir an önce giderilmesi gerektiğini kaydetti.

KAYTAN VE DEMİRKOL ÇİFÇİLER İLE ZİRAAT ODASINDA BAYRAMLAŞTI

Şanlıurfa Ziraat Odasındaki bayramlaşmaya Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan ve belediye personeli yer aldı. Bayramlaşma sırasında açıklamada bulunan Kaytan, bayram dolayısıyla ziyaret ettikleri Şanlıurfa Ziraat Odası’nda çok güzel bir yapı ile karşılaştıklarını yeni hizmet binasında verilecek eğitimler ve hizmetlerle birlikte çiftçilerimizin daha bilinçli tarım yapacakları kanaatinde olduğunu söyledi.

Kaytan Ziraat odasındaki bayram mesajında Ramazan Bayramını sınır ötesinde yaşanan olaylardan dolayı buruk karşıladıklarını belirtti. Kaytan, “Öncelikle sınırımızın ötesinde İslam coğrafyasında yaşanan olaylar nedeniyle Ramazan Bayramını biraz buruk karşılıyoruz. Ancak bayramın yaşatılması adına bizler bayramlaşma ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda bugün Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim kurulunu ve çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz. Buradan kendilerinin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

DEMİRKOL BAYRAMLARI YAŞATACAĞIZ

Şanlıurfa Ziraat Odasındaki Bayramlaşma dolayısıyla ziyarette bulunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, tüm kesimlerin bayramını kutladığı söyledi. Demirkol, “Bayram ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Ziraat Odasını ziraat ettik. Bayramın tüm dünyada ve Şanlıurfa ve Haliliye’de tüm kesimlerin bayramı yaşamalarını, yaşatmalarını ve iki cihanda saadetler diliyorum.’ Dedi.