Başkan Eyyüpoğlu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'e Görevinde Başarılar Diledi

Ak Parti’den Ziraat Odası’na ziyaret

Ak Parti İl Yönetimi Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim kuruluna ziyarette bulundu. Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve partili heyetin gerçekleştirdiği ziyarette çiftçi sorunları birebir kendilerine iletildi. Görüşme sırasında Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'e iletilen sorunların başında sulama ile tarım yapan çiftçilerin karşılaştığı elektrik kesintileri yer aldı. Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim kurulunca karşılanan heyet, yeni hizmet binasında incelemelerde de bulundu. Görüşmede Ak Parti heyetine Cumhurbaşkanı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek sözü verildi.

Ziyarette Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Başkan Yardımcısı Halil Ataş, Meclis Başkanı Ali Kaya ve meclis üyeleri hazır bulundu. Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile görüşen Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri çiftçilerin sorunlarını dile getirdi. Şanlıurfa Ziraat Odası yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan ve bilgi alan Ak Parti heyeti öğle yemeğinin ardından ayrıldı.

‘TEDAŞ ÇİFTÇİYİ BİTİRİYOR TEDBİR ALINMALI’

Ak Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim kurulu başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, TEDAŞ’ın uygulamalarının çiftçiyi bitirme noktasına getirdiğini kaydetti. Elektrik sorununu ancak Başbakan Erdoğan'ın çözebileceğini söyleyen Eyyüpoğlu, ‘Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’e ve heyetine Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ederim. Çiftçilerin sorunlarını bire bir kendisine ilettik. Sıkıntıların bir kısmı giderildi. Özellikle TEDAŞ ile ilgili karşılaştığımız sorun çiftçiyi mağdur etmeye devam ediyor. Ancak bizler biliyoruz ki çiftçinin bu mağduriyetini çözerse Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan çözer. Umuyoruz ki çiftçilerimizin tüm sorunlarına çare bulunacaktır. Bu yüzden Çiftçilerimiz adına Başbakanımızdan ricamız TEDAŞ ile karşı karşıya olduğumuz sorunun çözülmesidir.’ Dedi.

‘CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DESTEĞİMİZ BAŞBAKANIMIZA’

Şanlıurfa Ziraat Odası olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirten Eyyüpoğlu, ‘Şunu da belirtmek isterim ki; Şanlıurfa Ziraat Odası olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimiz sürecektir. Çünkü biz biliyoruz ki gerek ülke gerekse Ortadoğu’daki dengeler için Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak ülkeye hizmet etmeli’ dedi.

Seçimlerde desteklerinin gerekçelerini de sıralayan Eyyüpoğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Eğer Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmasaydı, bu gün ülkemiz de Suriye, Mısır veya Filistin olabilirdi. Bu gün içerisinde bulunduğumuz istikrarlı ve güvenli ortamı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a borçluyuz.”

‘ŞANLIURFA ÇİFTÇİSİNE YAKIŞIR BİR HİZMET BİNASI’

Öğle yemeğinin ardından Şanlıurfa Ziraat Odası yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa çiftçisine yakışır bir hizmet binasının faaliyete girdiğini söyledi.

Yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Eğilmez, ‘gerçekten çiftçilerimiz çok güzel bir hizmet binasına kavuşmuş. Konferans ve seminer salonları, laboratuarı, hizmet ve yönetim kurulu birimleri ile çok kapsamlı bir bina. Ben yeni hizmet binasının çiftçilere ve odamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim’ dedi.

‘BİR GÜNDE ÇÖZÜLECEK SORUNLAR DEĞİL ZAMANA İHTİYAÇ VAR’

Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulunun Ak Parti heyetine ilettiği çiftçi sorunları ile ilgili olarak konuşan Eğilmez, sorunların çözümü için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi. Eğilmez, ‘Tabi ziyaretimizde çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve gerekli yerlere de ileteceğiz. Ancak bilindiği gibi gündeme gelen sorunlar bir günde çözülecek sorunlar değildir. Ancak gündeme gelen ve bizlere iletilen konuları takip edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Çiftçilerin elektrik kesintileri ile karşı karşıya kaldığı sorunların farkında olduklarını ancak çözümü için takipte olduklarını belirten Eğilmez, çalışmaların sürüdüğünü söyledi. Eğilmez, ‘Tabi özellikle elektrik ile ilgili bazı sorunlarımız bulunuyor. Bizler bunun farkındayız ve çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi yılların sorunu aynı konuda da her gün daha ileri gideceğiz. Bugün bizleri de ağırladıkları için Ziraat Odası Yönetim Kurulu’na da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

‘BU KEZ CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN DESTEK İSTİYORUZ’

10 Ağustos günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimi için de Şanlıurfa Ziraat Odası’ndan destek isteyen Eğilmez, Ziraat Odası’nın oyunu Başbakan Erdoğan’dan yana kullanmalarını istediklerini belirtti. Daha önceki seçimlerde de Şanlıurfa Ziraat Odası’nın Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandığı söyleyen Eğilmez, ‘Bilindiği gibi önümüzde bir de bir Cumhurbaşkanı seçimleri bulunuyor. Her seçimde bizlere çok büyük destek veren Şanlıurfa Ziraat Odası, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz. Şanlıurfa Ziraat Odası olarak başta Başkan Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetim kurulu bu seçimde de inşallah direk Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini düşünüyoruz. Ayrıca Şanlıurfalıların da Başbakanımıza sevgisi büyüktür. Bu sevgi seçimde de desteğe dönüşeceği kanaatindeyim’ dedi.